Hur återställer jag WiFi-nätverksinställningar på min AEG-tvättmaskin?

Senast uppdaterad 2019-10-24 07:11

Problem

• Hur återställer jag WiFi-nätverksinställningarna på min AEG tvättmaskin?

Gäller för

• AEG tvättmaskiner med WiFi-anslutning

Lösning

Följ stegen nedan beroende på tvätmaskinens modell:

• 9000 series tvättmaskin

På programmlistan, tryck på genvägen settings_shortcut.png för att komma till inställningsmenyn.

2. Tryck på WiFi-fältet så visas en ny meny.

3. Tryck på Reset network

• 8000 series Tvättmaskin

• 6000 series Tvättmaskin

1. Tryck och håll ner knapparna detergent_shortcut.png och softener_shortcut.png samtidigt i åtminstånde 10 sekunder tills den andra akustiska signalen hörs.

- - - visas på displayen