Inställningar på diskmaskin återställs efter varje program

Senast uppdaterad 2020-03-12 10:03

Problem

• Varför återställs inställningarna efter varje program?

Gäller för

• Bänkdiskmaskin
  • Diskmaskiner
  • Integrerad diskmaskin

Lösning

• Detta är normalt då EU-lagstiftningen från och med tredje kvartalet 2012 har krävt att programmet ska ställas in på ett "ECO" diskprogram när du slår på produkten. Alla tidigare inställningar kommer därför att gå förlorade i slutet av varje diskprogram, inklusive MULTITABS/3IEN
  • Har man ett program/inställningar man använder ofta, kan man lägga till det under MyFavourite för att snabbt välja det