Inställningar på diskmaskin återställs efter varje program

Senast uppdaterad 2019-11-04 09:49

Fråga

  • Varför återställs inställningarna efter varje program?

Avser

  • Bänkdiskmaskin
  • Diskmaskiner
  • Integrerad diskmaskin

Svar

  • Detta är normalt då EU-lagstiftningen från och med tredje kvartalet 2012 har krävt att programmet ska ställas in på ett "ECO" diskprogram när du slår på produkten. Alla tidigare inställningar kommer därför att gå förlorade i slutet av varje diskprogram, inklusive MULTITABS/3IEN
  • Har man ett program/inställningar man använder ofta, kan man lägga till det under MyFavourite för att snabbt välja det

Hjälpte den här artikeln dig?