Produktinformation

AutoDose tar hjälp av smarta sensorer för att räkna ut precis rätt mängd tvätt- och sköljmedel. Vilket skyddar dina kläder från slitage på grund av överdosering.

Produktfördelar

Exakt dosering. Bättre klädvård.

AutoDose tar hjälp av smarta sensorer för att räkna ut precis rätt mängd tvätt- och sköljmedel. Vilket skyddar dina kläder från slitage på grund av överdosering.

Färre veck. Snabb uppfräschning.

Med en tvättmaskin från Husqvarna kan du snabbt och enkelt fräscha upp skrynkliga kläder. Det korta, skonsamma ångprogrammet tar effektivt bort lukt och slätar ut veck från torra kläder. Du kan även avsluta tvättprogrammet med lite ånga så blir det mindre att stryka.

Spara tid, vatten och energi med AutoAdjust

Med AutoAdjust-funktionen sparar du vatten och energi, särskilt när du tvättar få plagg. Sensorer i tvättrumman justerar automatiskt längden på programmet och hur mycket vatten som används. Bra för både plånboken och miljön.

Styr tvättiden med FlexiTime

" Med FlexiTime-knappen kan du snabba på tvättprogrammet så att tiden passar dig. Tryck en gång för att aktivera och en gång till för att snabba på programmet. Du kan använda funktionen fyra gånger per tvätt – och spara tid med varje knapptryck."

Mer än 99,99 % av bakterier och virus försvinner*

För vit bomullstvätt. Genom att hålla temperaturen konstant över 60 grader tar det här högeffektiva tvättprogrammet bort mer än 99,99 % av alla bakterier och virus. Programmet är även effektivt mot pollen och allergener vilket gör det lämpligt för känslig hud.

Support

Visste du att du kan lösa mindre problem utan att boka service? Sök efter ditt problem nedan för att komma igång.

Äger du redan den här produkten?

Registrera produkten för att få ut det mesta av den. Du kan även klicka nedanför om du behöver support, eller helt enkelt söker reservdelar och tillbehör.

Registrera produkt Reservdelar och tillbehör Support
Två fåtöljer i ett vardagsrum