Produktinformation

Hob2Hood är en trådlös anslutning mellan hällen och fläkten som justerar fläkthastigheten automatiskt baserat på din tillagningstemparatur. Omedelbar respons som ger dig lite extra hjälp i köket.

Produktfördelar

Husqvarna - Spis - QSI67741SX

MaxiSense. Anpassningsbar yta för alla grytor

MaxiSense-hällen har självavkännande kokzoner. Varje zon känner av storleken och formen på kastrullen du använder, och skickar omedelbart värme som passar den exakta basen. Du har fullständig kontroll, och hällen reagerar exakt efter dina behov.

Husqvarna - Spis - QSI67741SX

MaxiSense – kokzoner som anpassar sig till storleken på dina kastruller

Kokzonerna på vår MaxiSense-induktionshäll med fria zoner som ställer in storleken efter kokkärlet ger dig ett effektivare sätt att skapa maträtterna du älskar. Varje zon kan känna av exakt storlek på dina kastruller och grytor och värmer bara upp ytan under kokkärlet.

Husqvarna - Spis - QSI67741SX

SteamBake. Hemligheten till bättre bakning.

Med SteamBake kan du baka bröd i sann bageristil i ditt eget hem. Luftfuktigheten gör det möjligt för degen att jäsa, vilket skapar en mjuk insida med krispig utsida. Du kan även testa detta för delikat stekt kyckling eller fisk.

Husqvarna - Spis - QSI67741SX

Krispig, hälsosam mat med AirFry

Njut av krispiga pommes frites eller läckra grönsaker tillagade med mindre olja, med hjälp av den särskilda AirFry-inställningen och gallret. Galleret gör att varm luft kontinuerligt kan cirkulera i ugnen för att laga din mat från alla håll. Krispig perfektion, varje gång.

Husqvarna - Spis - QSI67741SX

Varmluft. För snabb, jämn matlagning varje gång

Varmluftsfläkten cirkulerar temperaturen jämnt, vilket skapar de idealiska förutsättningarna för bakning. Därmed får du alltid perfekta bakresultat.

Husqvarna - Spis - QSI67741SX

Pyrolytisk rengöring En ren ugn. På ett enkelt sätt.

Den pyrolytiska rengöringsfunktionen (ett självrengörande system), höjer ugnstemperaturen för att förvandla fett och matrester till aska. Du kan rengöra insidan av din ugn genom att bara torka av den med en fuktig trasa.

Support

Visste du att du kan lösa mindre problem utan att boka service? Sök efter ditt problem nedan för att komma igång.

Äger du redan den här produkten?

Registrera produkten för att få ut det mesta av den. Du kan även klicka nedanför om du behöver support, eller helt enkelt söker reservdelar och tillbehör.

Registrera produkt Reservdelar och tillbehör Support
Två fåtöljer i ett vardagsrum