Produktinformation

Hob2Hood är en trådlös anslutning mellan hällen och fläkten som justerar fläkthastigheten automatiskt baserat på din tillagningstemparatur. Omedelbar respons som ger dig lite extra hjälp i köket.

Produktfördelar

Hob2Hood Din partner i köket

Hob2Hood är en trådlös anslutning mellan hällen och fläkten som justerar fläkthastigheten automatiskt baserat på din tillagningstemparatur. Omedelbar respons som ger dig lite extra hjälp i köket.

Induktionshäll. En sval yta för ett säkrare kök

Vår intelligenta induktionshällsteknik värmer upp pannorna och maten i dem, men inget annat. Ytan runt om pannan värms inte upp. Det innebär att du inte kommer att bränna dig om du av misstag råkar röra ytan runt omkring pannorna medan du lagar mat.

Krispig yta utan olja. Med AirFry.

Med AirFry-ugnen och tillhörande perforerad plåt kan du fritera maten utan olja. Varm luft passerar genom hålen i plåten och värmer ingredienserna från alla håll. För en sund och krispig yta.

Varmluft. För snabba, jämna resultat – varje gång

Varmluftsfläkten gör att luften cirkulerar, ger en jämn temperatur och en perfekt tillagningsmiljö. Du uppnår goda resultat vad du än vill tillreda.

Husqvarna - Spis - QSI60340SW

Katalytisk rengöring. En perfekt ren ugn utan ansträngning

Den katalytiska rengöringen förhindrar att smuts och fett byggs upp i ugnen. Självrengöringstekniken sätts på automatiskt och tar bort tillagningsrester när temperaturen når 250 °C. Ingen skrubbning krävs.

Skjut ut på ett säkert sätt. Utdragbara teleskopskenor

Utdragbara teleskopskenor gör att du lättare kommer åt dina maträtter i ugnen. Skenorna gör att ugnsgallret kan glida hela vägen ut och säkras på plats så att dina händer är fria att krydda och hantera dina maträtter

Support

Visste du att du kan lösa mindre problem utan att boka service? Sök efter ditt problem nedan för att komma igång.

Äger du redan den här produkten?

Registrera produkten för att få ut det mesta av den. Du kan även klicka nedanför om du behöver support, eller helt enkelt söker reservdelar och tillbehör.

Registrera produkt Reservdelar och tillbehör Support
Två fåtöljer i ett vardagsrum