Hur skickar du ett recept till ugnen?

Senast uppdaterad 2020-01-23 07:04

Problem

• Hur skickar du ett recept till ugnen?

Gäller för

• CombiSteam Pro Smart-ugn

Lösning

1.  Se till att du aktiverat fjärrkontroll via ugnsskärmen (tryck på den markerade ikonen på ugnsskärmen och välj Aktivera)
  2. Klicka på Recipe Wizard i My Electrolux Appen Välj receptet du vill laga, och längst ner i beredningsinstruktionerna väljer du "Send to the oven"
  3. Ugnen visar receptet du har skickat och tillagningen startar automatiskt
  • Info:
    Din maträtt ska ligga i ugnen innan du startar matlagningsprogrammet. Om du öppnar luckan under fjärrkokningen följer du ugnsskärmen för att fortsätta tillagningsprocessen