Hur skickar du ett recept till ugnen?

Senast uppdaterad 2019-10-30 10:35

Fråga:

• Hur skickar du ett recept till ugnen?

Avser:

• CombiSteam Pro Smart ugn

Svar:

1. Se till att du aktiverat fjärrkontroll via ugnsskärmen (tryck på den markerade ikonen på ugnsskärmen och välj Aktivera)

2. Klicka på Recipe Wizard i My Electrolux Appen

3. Välj receptet du vill laga, och längst ner i beredningsinstruktionerna väljer du "Send to the oven"

Ugnen visar receptet du har skickat och tillagningen startar automatiskt

Info:

• Din maträtt ska ligga i ugnen innan du startar matlagningsprogrammet. Om du öppnar luckan under fjärrkokningen följer du ugnsskärmen för att fortsätta tillagningsprocessen