Registrera din ångugn och få ett presentkort

Registrera din ångugn och få ett presentkort

För att laga mat som ett proffs behövs fina råvaror och en ångugn från Husqvarna. Under hela december bjuder vi dig som köpt en ångugn från Husqvarna på ett presentkort på mat och en receptfolder om matlagning med ånga. Erbjudandet gäller utvalda ångugnar inhandlade hos Elon under kampanjperioden 1 december – 31 december 2018.

Registrera din produkt hos Electrolux

SÄRSKILDA VILLKOR FÖR KAMPANJEN ”Matkasse”

1. Erbjudandet gäller köp av utvalda ugnar hos Elon. Modeller berättigade presentkort till ett värde av 500 kronor QCE7250W, QCE7250X. Modeller berättigade presentkort till ett värde av 1000 kronor QCE8600X, QCE8600W, QCE8450X, QCE8800X.

2. Registrera din produkt hos Electrolux inom 30 dagar från inköpsdatum. 

3. Erbjudandet gäller endast vid köp av någon av de ugnar som omfattas av kampanjen och under den specifika kampanjperioden i Sverige (1 december – 31 december 2018).

4. Sista datum för registrering av produkten (som inköpts under kampanjperioden) är den 30 januari 2019.

5. För att kunna få erbjudandet måste en kopia av ett giltigt kassakvitto för köpet av din ugn uppvisas under produktregistrering. Registrera produkten hos Electrolux för att utnyttja erbjudandet.

6. Erbjudandet kan endast utnyttjas en gång per köp och hushåll. 

7. Presentkortet skickas inom 5 helgfria vardagar med post.

8. Erbjudandet kan inte lösas in mot motsvarande kontantvärde.

9. Kampanjarrangören förbehåller sig rätten att a) ersätta priser med alternativ av samma eller högre värde och b) under exceptionella omständigheter att ändra eller i förtid avsluta kampanjen utan att meddela detta. Dina lagstadgade rättigheter förblir opåverkade.

Vid frågor om kampanjen eller produktregistrering, vänligen kontakta electroluxservice@electrolux.se.