Produktinformation

AutoDose tar hjälp av smarta sensorer för att räkna ut precis rätt mängd tvätt- och sköljmedel. Vilket skyddar dina kläder från slitage på grund av överdosering.

Produktfördelar

Exakt dosering. Bättre klädvård.

AutoDose tar hjälp av smarta sensorer för att räkna ut precis rätt mängd tvätt- och sköljmedel. Vilket skyddar dina kläder från slitage på grund av överdosering.

" MixPower tvättprogram. Gör det lätt att tvätta rätt."

Tvätta dina kläder på bara 59 minuter – med perfekt resultat och låg energiförbrukning. MixPower tvättprogram är idealiskt för daglig tvätt utan att kompromissa med kvalitet eller hållbarhet. Ett program som gör det lätt att tvätta rätt.

Vårda kläderna med Pre-Mix teknologi.

Med Pre-Mix teknologi blandas tvätt- och sköljmedel med vatten innan de når tvättrumman. Det gör att tvätten blir grundligare, jämnare och mer skonsamt tvättad – varje gång.

Färre veck. Snabb uppfräschning.

Med en tvättmaskin från Husqvarna kan du snabbt och enkelt fräscha upp skrynkliga kläder. Det korta, skonsamma ångprogrammet tar effektivt bort lukt och slätar ut veck från torra kläder. Du kan även avsluta tvättprogrammet med lite ånga så blir det mindre att stryka.

Spara tid, vatten och energi med AutoAdjust

Med AutoAdjust-funktionen sparar du vatten och energi, särskilt när du tvättar få plagg. Sensorer i tvättrumman justerar automatiskt längden på programmet och hur mycket vatten som används. Bra för både plånboken och miljön.

Support

Visste du att du kan lösa mindre problem utan att boka service? Sök efter ditt problem nedan för att komma igång.

Äger du redan den här produkten?

Registrera produkten för att få ut det mesta av den. Du kan även klicka nedanför om du behöver support, eller helt enkelt söker reservdelar och tillbehör.

Registrera produkt Reservdelar och tillbehör Support
Två fåtöljer i ett vardagsrum