Produktinformation

Ugnen med full ånga erbjuder matlagning med ånga men även användning av ånga vid bakning och stekning. Detta kraffulla verktyg har använts av professionella kockar under många år och nu när tekniken finns tillgänglig i ugnar för hushållsbruk så ger det dig möjlighet att nå kulinariska höjder med ett perfekt matlagningsresultat. Ugnen har 3 program med ånga: två av dem kombinerar ånga och värme och det tredje ger 100% full ånga.
Läs mer

Produktfördelar

Ställ in smaken på max

Ugnen med full ånga lockar fram mer av matens smaker och aromer. Ångintroduktion gör hela skillnaden. Kapslar in naturlig fukt för att tillhandahålla ett helt utbud av saftiga och möra rätter, bland annat kött, fisk, grytor, grönsaker och till och med efterrätter.

Gör ångkokning till en enkel match med Steamify®-funktionen.

Det har aldrig varit enklare att tillaga ångkokta rätter med perfekt resultat. Välj önskad tillagningstemperatur och Steamify® kommer automatiskt att lägga till precis rätt mängd ånga. Bevarar viktiga näringsämnen – varje rätt blir nyttigare.

Perfekt resultat med matlagningstermometern

Matlagningstermometern i ugnen mäter innertemperaturen på din mat under själva tillagningen. På så vis får man perfekt resultat varje gång.

Ugn med intuitiv tillagning. Med EXCite pekskärm

EXCite pekskärmen erbjuder en mängd ugnsfunktioner med alternativ för varje rätt. Den förenklar även inställningen av ugnstemperatur och timerfunktioner. Du får också direkt feedback och den viktigaste informationen.

Snabb uppvärmning som sparar tid

Snabb tillagning med enastående resultat. Denna ugn värms upp snabbt, och du får mer tid för måltiden tillsammans med familj och vänner.

Jämn tillagning

Med den här ugnen betyder det att när den används energieffektivt tillagas maten också effektivt. Tack vare det nya varmluftssystemet cirkulerar den varma luften jämnt i hela ugnsutrymmet. Ugnen värms upp snabbare och tillagningstemperaturerna kan minskas med så mycket som 20 %, vilket sparar både tid och energi

Support

Visste du att du kan lösa mindre problem utan att boka service? Sök efter ditt problem nedan för att komma igång.

Äger du redan den här produkten?

Registrera produkten för att få ut det mesta av den. Du kan även klicka nedanför om du behöver support, eller helt enkelt söker reservdelar och tillbehör.

Registrera produkt Reservdelar och tillbehör Support
Två fåtöljer i ett vardagsrum